МЕНЮ

Информация


Следните правила и процедури са установени с цел да осигурят качество и продължителност на обучението. Изисква се да се спазват от всички ученици по време на тяхното обучение.

Обща информация:

➤ Китарното училище работи през цялата календарна година с изключение на определен период от време през лятото, който се определя от преподавателя.
➤ Обучението се извършва по английска методика и методика на Yamaha Music Education System.
➤ Таксата за обучение се плаща за период (4 или 12 седмици), а не за урок (за по-подробна информация вижте страницата “Записване”).

Задължения на преподавателя към вас:

➤ Да предостави музикално образование с високо качество.
➤ Да не отменя или пренасрочва уроци с изключение в случай на боледуване. *
➤ Да започва и свършва всички уроци навреме. Ако на преподавателя се наложи да закъснее, ще бъдете своевременно информирани.
➤ Ако се наложи да откажете урок поради основателна причина, преподавателят ще се опита да определи друго време за провеждане на пропуснатия урок. **
➤ Да предостави в края на всяка учебна година писмена атестация за всеки отделен ученик, желаещ това.

Вашите задължения към преподавателя:

➤ Да пристигате подготвени и навреме за вашия урок. Ако мислите, че ще закъснеете, моля обадете се своевременно на преподавателя.
➤ Да платите таксата за обучение преди започването на уроците за съответния период. ***
➤ Да следвате внимателно инструкциите, дадени ви от преподавателя и упражнявате наученото по време на урока редовно вкъщи (това е по-важно от урока).
➤ Да преглеждате кореспонденцията, която сте получили от преподавателя.

Условия:

➤ Ако имате оплаквания, проблеми или препоръки, моля споделете с преподавателя за това.
➤ Не се приема никаква форма на агресия от страна на учениците или техните родители. Ако това се случи, учениците ще бъдат помолени да напуснат.

* Преподавателят си запазва правото да пренасрочи урока на всеки отделен ученик (група), ако професионалните му ангажименти изискват това. Ще бъде направено така, че това да бъде сведено до абсолютен минимум.

** Ако това се окаже невъзможно за урок, който е бил отказан от преподавателя, сумата за съответния урок ще ви бъде възстановена в края на съответния период. При пропускане на урок от страна на ученик без 24 часово предизвестие от провеждането на самия урок, не се предвижда допълнителен такъв за този, който го е пропуснал. Пропуснат групов урок от страна на един от учениците в групата не се взима допълнително като индивидуален урок от съответния ученик.

*** При неспазване установените по-горе правила и процедури, преподавателят си запазва правото да прекрати взаимоотношенията си с конкретния ученик.

ЗА ПРЕПОДАВАТЕЛЯ
Казвам се Найден Дойнов и съм роден в грaд Сливен. Завършил съм с бакалавърска степен Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство "Проф. Асен Диамандиев" - Пловдив със специалност "Китара" и магистърска степен в ПУ "Паисий Хилендарски" по специалността "Ръководство на вокални и инструментални състави".

Занимавам се с преподавателска дейност от 1992 година. Имам дълъг професионален и педагогически опит в България и зад граница в страни като Турция, Кипър и Дубай. Работил съм дълго време в системата на Yamaha Music Foundation, Guildhall School of Music & Drama, Trinity College London и Associated Board of the Royal School of Music. Аз и мои ученици имаме редица участия в конкурси и фестивали както в страната, така и извън нея.© Copyright 2011-2024 guitarschool.eu


Политика за поверителност и защита на личните данни
Използването на сайта не изисква регистрация. От посетителите не се събират и не се съхраняват данни, идентифициращи лица. С продължаване на навигацията, посетителят приема използването на аналитични "бисквитки" (cookies), които са необходими за оптималното функциониране и бъдещите подобрения на сайта.